Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2020 11:32 - Отново ще погазват правата ни. Малко факти и размишления.
Автор: shushulko Категория: Политика   
Прочетен: 1842 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В България, а и в други страни обмислят задължителното ваксиране срещу Covid 19. Разбирайте "принудително". И тук не е въпросът дали вярвате в ползата от ваксините, дали сте абсолютно против всякакви ваксини, дали се доверявате на конспиративни теории и прочее. Не, тук става въпрос за правата ни, за фактите, логиката и разума.

Дайте да си говорим за факти:

Пише ли в Българската Конституция, че никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно, писмено съгласие?
Да. (Чл. 29.2)

Пише ли в закона за здравето,  че:

Медицинските дейности се осъществяват след изразено информирано съгласие от пациента. ....Когато пациентът е малолетен или недееспособен, информираното съгласие се изразява от негов родител или настойник, освен в случаите, предвидени със закон. ?

Да. (Чл. 87.1/87.4)

Имат ли ваксините странични, понякога опасни реакции? 
Да. Прочетете листовките.

Съдържат ли ваксините опасни химикали и субстанции?
Да. Прочетете листовките.

Алергичните деца освободени ли са от задължителните ваксини?
Да.

Помислете над въпроса - как лекарите разбират дали детето е алергично. Не, не правят тест. Прилагат ваксина и АКО нещо се случи с него, може да го освободят за в бъдеще.

Случвало ли се е ваксинирани хора да се разболеят точно от това, срещу което се ваксинират? 
Да.

Ако вярвате във ваксините и тяхната полза, то тогава неваксинирате хора не биха представлявали заплаха за вас, нали?
Да.

Задължителното принудително ваксиниране нарушава ли правата ни?
Да.

Производителите на ваксини ще спечелят ли милиарди, ако в нашата и други страни се наложи принудително поголовно ваксиниране?
Да.

Нашите любими политици, които винаги се грижат за нашето здраве и нашите интереси, могат ли да спечелят доста пари (под или над масата) от внедряването на подобни мерки?
Да.

И накрая, един лаишки въпрос. Възможно е да говоря глупости. Спомням си в час по биология, мисля в 8-ми клас, учехме, че когато се разболеем от вирус, организмът си изгражда имунитет за 14 дни. След това може пак да се разболеем от същия вирус. Може ли някой да ми обясни как ваксината срещу Коронавирус ще изгради дългосрочен имунитет?


Ами оставам мисленето и изводите на вас.
Вие сте интелигентни, мислещи хора.  Въпросът е ВИЕ да вземете решение за вас и вашите деца, а не почтените ни политици и компаниите производители.










Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. jupel - Ами като не стана със спина, рака, коронавирус, ТУРСКИТЕ ВАКСИНИ ЗА ДЕЦАТА НИ ,СЕГА НАДЕЖДАТА ИМ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ НА ВСИЧКИ-ТОВА СИ Е ...нямам думи,но
14.05.2020 11:35
ДАНО ГОСПОД СИ СВЪРШИ РАБОТАТА-ТОЙ ВИЖДА ВСИЧКО !

Специално за в България управляващите и премиер гонят цел -

унищожаване на пенсионната система, изчезване на пенсионерите - разходите по тях и пенсиите им, както и на болните. А ББ си чака мандата до 2021 трепти яко да не стане нещо да хвръкне преждевременно, но аз мисля че вече се е компрометирал И с делата, които му водят няколко държави. А и сега са в застой , що ли стана така? А вирусът е нещо като РАКА, СПИНА...ЩЕ ОСТАНЕ, докато половината от населението на Земята не се свърши. Аз не вярвам да няма лекарство за РАКА И СПИНА, НЕ ВЯРВАМ! Така и с този и следващият коронавирус ще бъде.
В чужбина не е това, там друго се гони.Тяхните пенсионери не са като нашите.


А по сайтове и медии ВСИЧКО Е ТЪМА! ПИПАТ СЕ ЧУЖДИ СТАТИИ, СТИХОВЕ И СЕ ПРЕПРАВЯТ, ПУСКАТ СЕ НЕЩА ОТ ЧУЖДО ИМЕ, ПРОФИЛ, КОЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. С това само глупак може да се гордее.
цитирай
2. apostapostoloff - Никой никъде не обмисля
14.05.2020 15:06
такива неща.

Никой никъде не може да те задължи да се ваксинираш.

Стига глупотевини, миличка!
цитирай
3. morskipesni - Никак, ама никак не ни пазят "ваксините"
14.05.2020 15:53
Затова аз съм против-не като "лаик", а като професионалист-обосновано против. Изложените от Вас расъждения са 100% правилни и адекватни на позорната ситуация.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shushulko
Категория: Политика
Прочетен: 124372
Постинги: 54
Коментари: 111
Гласове: 115
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930