Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2013 17:53 - Ключът към истинската свобода
Автор: shushulko Категория: Политика   
Прочетен: 2704 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 02.08.2013 18:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Месец и половина викаме ОСТАВКА, те месец и половина чуват ГОЩАВКА. Нагли свини, да ме извиняват онеправданите животинки. "Не можем да мислим за оставка, докато не си постигнем целите" - казват те, с мазните си съселски усмивчици. А какви са целите им?   1- ГРАБИ ДОКАТО ИМА* 2 -ЛЪЖИ ДОКАТО МОЖЕШ И 3 –БЯГАЙ, САМО АКО СТАНЕ КРАЙНО НЕОБХОДИМО. 

* Граби докато има, а ако свърши винаги можеш да вземеш на заем. В края на краищата плаща друг.
6-годишният ни син все пита: "Няма ли да подпалят вече парламента?" 

Право си е детето – комунистът, братя, не е като пиявицата или кърлежа, след като преяде да се пусне сам. Може да се отстрани само с нож.
  Но днес за тях е много по-страшно да се откажат от властта, защото за разлика от 89-та година, когато хората бяха опиянени от победата и позволиха на комунистическите крадци и убийци да се изшмулят като плъхове при катаклизъм, то днес гражданите няма да се задоволят с нищо по-малко от напускане на властта, съд и присъда за всички виновници.   Днес гражданите са много по-добре информирани, много по-добре организирани, много по-будни и далеч по-малко еуфорични. 24 години по-късно вече знаем, че свалянето от власт на комунистите не е достатъчно. Трябва ВЪЗМЕЗДИЕ. 

Ето защо Станишев се подхилва мазничко на Бузлуджа, след като е стигнал там с наши пари, изпекал кебапчетата с наши пари, докарал бабите с наши пари...наял се "на корем" и вече спокойно може да засвидетелства любовта си към своя електорат и да ги убеждава, че думата "оставка" не е част от речника на БСП. Все едно гледам група вълци да се обясняват в любов на стадо овце.
  Но не ме разбирайте погрешно. Аз не мразя хората (или овцете), които с наши пари се качват на Бузлуджа за да носят червени балончета, да ядат кебапчета и да скандират БЕСЕПЕ. Не ги мразя, съжалявам ги. Да си беден не е порок, да си неук, не е непоправим недостатък, но да си привързан към своите похитители, които те държат в плен, в бедност, в мизерия, в духовна и морална нищета, избиват интелигенцията ти, които те крадат, крадат от децата и старците ти, подхвърлят ти огризани кокалчета от това, което си произвел с ръцете си, наричайки го “държавна помощ”, които открито заявяват, че се интересуваш “само от това какво ще ядеш”...ето това вече е достойно за съжаление. За такива хора няма надежда. Бог да им е на помощ!   Ние, останалите хора, може да живеем в същата държава, управлявана от същата мафия и олигархия, може да сме ограбвани всеки ден по същия начин, може да се борим за оцеляване на ръба на предела си, но поне сме свободни. Свободни в едно измерение, което симпатизантите на комунистическия режим никога няма да достигнат. Измерението на мисълта. Там, където е ключът към истинската свобода.



Гласувай:
1



1. ok3223 - Личи си че си "мислителка"...
30.07.2013 18:19
Ама мислиш с дебел задник ...затова ги редиш такива ... тъпи.
А палещите ги посрещат и изпращат навсякъде с оловни бонбони.
Лекуват радикално мераклиите да палят...
За втори опит не остава вратичка.
цитирай
2. nikiharis - До гения на комунистическата мисъл ok3223
30.07.2013 23:55
Този червенотиквеник "ok3223" онагледява неспособността на комунистите да мислят нормално. Явно е че комунизЪма като идеология видиотява и подлудява тези, които го приемат. Мозъците на такива червенотиквеници закърняват и стават бетонни в крайна сметка.
Анонимното недоразумение ok3223 е типичен пример за това защо не трябва социалистите да остават на власт. Те обичат да раздават оловни бонбонки. Да не забравяме че 300 000 човека са избити от тях само в България а по целия свят най-малко 150 000 000 са жертвите им.
Типичния представител на шумкарите този тотален дебил ok3223 няма грам усет за цивилизованост, но е типичен комунистически варварин.
Той нагледно показва до какви патологични психични отклонения води тази античовешка идеология.
цитирай
3. nikiharis - И още нещо..
31.07.2013 00:05
Това безличностно нещо ok3223 също показва как социализЪма винаги е обезличавал и обезличава обладаните от него.
Много малоумен трябва да си и даже да си извратен мазохист за да се идентифицираш с болнавите идеи и на сифилистици като Ленин, психопати като Сталин и българомразци като Енгелс, хрантутил лентяйя Маркс.
Шо за малоумен червенотиквеник трябва да си за да говориш по такъв начин на непозната жена. Тъп като галош (пардон-комунист)!
цитирай
4. shushulko - Задникът ми може и да е дебел, но е по-умен от теб.
31.07.2013 00:09
Интересно ok3223 ...това сигурно е някакво кодово название...предпочитам Ко3223. Това повече ти приляга...та по същество - Задникът ми сигурно е дебел, но поне мога да пиша по-грамотно от теб. Обикновено хората разбират това, което се опитвам да кажа. На теб злобата ти пречи да се изразиш правилно, а неграмотността и липсата на самообразование ти пречи да ме критикуваш подобаващо. Нямам нищо против критиката, но нека ти обясня как трябва да критикуваш, за да те уважават - 1-во обмисляш постинга си, 2-ро опитваш се да пишеш ясно и грамотно, 3-то проверяваш за правописни и други грешки, 4-то атакуваш мислите и изказванията на опонента си, а не самият него, защото иначе проличава скритата злоба и липсата на знания по темата. Ако имаш някаква смислена критика съм готова да я чуя. Ако искаш да показваш моята правота с безхаберните си и злобни коментари - прав ти път. Все пак за това ти плащат от Партията.
цитирай
5. nikiharis - Що е то ok3223 ?
31.07.2013 00:28
Съдейки от безумния постинг на ok3223 стигам до извода, че ника отговаря на номера му от психодиспансера, до който социализЪма го е докарал. Явно целия 4-ти км се е изсипал тук, много номера гледам че коментират постингите в подобен стил на ok3223 . Или това човече страда от размножение на личността.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shushulko
Категория: Политика
Прочетен: 124145
Постинги: 54
Коментари: 111
Гласове: 115
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930